Tue toimintaamme!

Yhteisöjäsen tai sponsori

Haluatko merihenkistä näkyvyyttä yrityksellesi? Haluatko laajentaa yrityksesi yhteiskuntavastuuta kotiseudun veneilijöiden hyväksi? Kiinnostaako hieman "erilainen" sponsorointikohde ja uudenlainen näkyvyys? Haluatko tarjota asiakkaillesi ainutlaatuisia elämyksiä? Vai haluaisitko vain tehdä hyvää matalalla profiililla?

 

Vapaaehtoinen meripelastustoiminta rahoitetaan pääosin avustuksilla ja jäsenmaksuilla. Tehokkaat pelastusalukset kuluttavat paljon polttoainetta ja niiden ylläpito on kallista. Porkkalan Meripelastajat tarvitsee paikkakuntalaisten yhteisöjen tukea voidakseen auttaa merellä hädän kohdanneita.
Vapaaehtoisen meripelastustoiminnan tukeminen on yrityksille kunnia-asia monilla paikkakunnilla pitkin Suomen rannikkoa ja myös sisävesillä. Olisiko vapaaehtoisen meripelastuksen tukeminen luonnollinen tapa yrityksellesi osallistua turvallisuuden parantamiseen toimintaseudulla?

Yrityksetkin voivat olla mukana turvaamassa Kirkkonummen merialueita. Yhteisöjäsenyys on suosittu tapa tukea hyvää asiaa. Vai haluatko meriaiheista näkyvyyttä yrityksellesi? Olisiko kenties yrityksesi nimeä kantava tuliterä pelastusalus mielenkiintoinen ajatus? 

 

Kaikki tuki on tervetullutta! 

Liity yhteisöjäseneksi

Voit tukea toimintaamme myös lahjoituksella.
 
Sponsorointiasioissa ota yhteys hallituksen puheenjohtajaan
Aki Kaisla
pj.porkkala (ät) messi.meripelastus.fi 
p.040 1691 333
Tekninen toteutus: W3 Group