Tule mukaan!

Pidä pelastusveneet valmiudessa - Liity jäseneksi!

Porkkalan Meripelastajat toimii vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen toiminta rahoitetaan ensisijaisesti lahjoituksilla ja jäsenmaksuilla. Haluatko osaltasi auttaa varmistamaan, että Kirkkonummen ja Porkkalan alueen merialueella on mahdollisimman turvallista liikkua? Jokainen henkilö- ja yhteisöjäsen auttaa turvaamaan tätä toimintaa jäsenmaksullaan.
 
Jos haluat antaa suuremman panoksen, voit hakea mukaan toimintaamme aktiivijäseneksi. Miehistötehtävien lisäksi tarvitsemme myös teknisiä osaajia ja monien muiden alojen asiantuntijoita, jotta voisimme varmistaa pelastusaluksiemme ja miehistön toimintaedellytykset. Koulutusjärjestelmämme on kattava. Maakrapu ilman aikaisempaa kokemusta voi ajan myötä edetä jopa pelastusaluksen päälliköksi. 
 
Valitse sopivin jäsnyysmuoto allaolevista vaihtoehdoista.

Kannatusjäenyys 35 € vuodessa

Sinulle, joka haluat pitää pelastusveneemme liikkeellä vuotuisella maksulla. Hyvän mielen lisäksi saat jäsenenä Vapaaehtoinen Meripelastaja -lehden, käyttäjätunnukset Meripelastusseuran Messi-palveluun ja oikeuden hankkia veneellesi Trossi-turvan.

Valitse

Yhteisöjäsenyys 160 € vuodessa

Kirkkonummen alueen yritykset ja venekerhot voivat olla mukana parantamassa veneilijöiden turvallisuutta kotiseutunsa merialueella. Yhteisöjäsenyys on hyvä tapa tukea yleishyödyllistä toimintaa ja kantaa yhteiskuntavastuuta paikallisesti.

Valitse

Aktiivijäsenyys 35 € vuodessa

Sinulle joka haluat osallistua toimintaan itse !

Valitse lomakkeen yhdistykseksi Porkkalan meripelastajat.

Valitse

Trossi-turva jäsenyys 80 € vuodessa

Henkilöjäsenyys veneilijälle joka täysimääräisesti haluaa hyödyntää Meripelastusseuran palveluita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa

Valitse lomakkeesta yhdistykseksi Porkkalan Meripelastajat.

Valitse

 

Tekninen toteutus: W3 Group